http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii
Conditii generale

Doriti sa organizati un sejur, o filmare, o intalnire incluzand calatoria cu trenul? Puteti sa va stabiliti programul potrivit nevoilor dumneavoastra de transport. Pentru aceasta, trebuie doar sa incheiati un contract, iar primul pas este completarea formularului “cerere de transport”, in care sa precizati datele/informatiile privind transportul.

Asadar, succesul calatoriei organizate de dumneavoastră depinde şi de calitatea transportului. Mai mult decât atât, prin flexibilitate, condiţii deosebite de confort, ambianţă plăcută, transportul poate deveni un punct de atracţie al programului turistic. Este ceea ce dorim să oferim prin TRENUL CHARTER:
  • rute şi ore de circulaţie conform solicitării dumneavoastră;
  • confort şi condiţii excepţionale;
  • posibilitatea de a lua masa în tren, beneficiind de serviciile în vagon bar bistro sau restaurant în timpul călătoriei;
  • adaptarea compunerii trenului la numărul de turişti, trenurile putând fi formate din vagoane clasa I sau a II-a, vagoane de dormit, cuşetă, restaurant şi/sau vagoane bar-bistro.
Pentru detalii privind completarea cererii de transport, va invitam sa urmati link-ul informatii necesare pentru completarea formularului de cerere de transport.
Pe baza informatiilor pe care le vom obtine de la dumneavoastra prin completarea formularului, veti obtine consultanta specialistilor nostri si solutia optima pentru cererea de transport.
Dupa inscrierea datelor in formular, pentru confirmarea cererii de transport veti primi un mesaj pe e-mail, in care trebuie sa confirmati inregistrarea. Ulterior discutiile se vor derula prin e-mail sau telefon 021/310 80 73.